Aktuelt

NYE SMAKER FOR GRILL 2023

Hva er den neste smakstrenden? Skal det være sterk og krydret eller søtt og friskt? Eller begge deler... 😊

Etter to år med koronapandemi lengter vi etter nye smaker. Sansene må testes, og du vil bli overrasket!

Derfor har vår produktutvikling i Solina Danmark jobbet med mash-ups. Basert på tradisjonelle og kjente smaker, har vi lagt til overraskende elementer som frukt, smaker fra et annet kontinent, og til og med en enkelt kopp kaffe.

6 nye, inspirerende krydderblandinger har kommet ut av dette.

Har du lyst til å smake? Kontakt din Account Manager for vareprøve og mer informasjon.​​

Velkommen til Den norske Kryddermølle

I Solina Danmark og Solina Norway er vi glade og stolte over og kunne ønske Den norske Kryddermølle AS velkommen til vår virksomhet pr 1 februar 2022.

Den norske Kryddermølle AS (DNK) produserer og selger kundespesifikke krydderblandinger til produsenter av kjøtt, ferdigretter og snacks samt til foodservicesektoren. DNK ble stiftet i Larvik i 1990 av Steinar Styrvold.

”Vi har i noen tid tid søkt etter en partner, som kunne supplere våres forretning og tilføre nye ressurser, blandt annet innenfor kvalitet og produktudvikling. Vi har valgt Solina, fordi vi her kunne se den bedste match”, forklarer Steinar Styrvold, eier av den norske Kryddermølle.

Det match er Hans Christensen, Country Manager Danmark & Norway, enig i og legger til: ”I Solina har vi lenge ønsket å styrke vår tilstedeværelse på det norske marked gennom lokal produktion. Vi ser riktig mange potentielle synergier i sammenlegningen mellom våre to virksomheter.”

Utover å være en perfekt forretningsmessig match, deler også de to virksomhetene noen grundleggende verdier som en kreativ gründerkultur og en fleksibel og dedikert kundetilgang. Disse verdier vil Steinar Styrvold og Solinas norske salgsteam i samarbeid videreføre.

Hos Solina Norway er de da også veldig fornøyde over nyheten og ser en klar styrke i få tilgang til lokale produktionsfaciliteter. ”Vi gleder oss til å tilby våres spennende samlede produktportefølje og personlige service til de eksisterende kunder hos både Den norske Kryddermølle og hos Solina – og selvfølgelig også fremtidige nye kunder,” smiler Kristian Moe, Daglig leder av Solina Norway.

​​

Solina Norway

Kongeveien 47

Postboks 363

NO-1411 Kolbotn

NO 935 712 203 MVA

+47 66 80 86 70

post@solina-group.no

Follow us

linkedin youtube