Aktuelt

NEXTERA Road Show

Solina Group’s Nextera team kan endelig reise ut å besøke lokale bedrifter. Første stop på NEXTERA’s Road Show 2021 var Solina Denmark, hvor de holdt seminar i to dager om plantebasert mat.

Nextera teamet inspirerte med de nyeste trendene, og det ble smakt, testet og evaluert mange spennende produkter som er utviklet av Solina Group, med de beste løsninger fra våre innovative R&D teams på tvers av hele organisasjonen.

Nextera teamet og det danske teamet kunne nyte det å være sammen og diskutere muligheter innen FUTURE FOOD ansikt til ansikt i stedet for gjennom en skjerm. Det var et par intense og lærerike dager for oss alle.

Går du med tanker om hvordan dere kan bli med på den spennende Veggie-trend? Vil du vite mer om Nextera? Ønsker du ny innsikt og markedstrend? Ta kontakt med våre dyktige medarbeidere så skal vi hjelpe dere.​

Hverdagen er tilbake

​Endelig er vi på vei mot en normal hverdag i Solina Danmark. 

Rett før sommerferien møttes vi for første gang siden Corona på tvers av avdelingene. Det var en hyggelig ettermiddag på parkeringsplassen, med is og brus, noen taler og sommergaver ble delt ut. 

Sommerferien er over for de fleste, og i Solina Danmark er vi (nesten) alle tilbake, med masse energi. Produksjonen er i full fart sammen med utviklingsavdelingen og det er masse liv i kantinen. Vi gleder oss til å kunne invitere gjester til vår fabrikk, og vår oransje Foodtruck er på veien igjen​.

Vi i Solina Norge gleder oss til å endelig besøke nye og eksisterende kunder. Vi har mange spennende nyheter å dele med dere. Ta kontakt med din lokale konsulent for mer inspirasjon.

CEO Today Global Awards 2021

CEO Today har nettopp kunngjort sin spesielle Awards-utgave, hvor utvalgte ledere fra hele verden blir belønnet for deres lederskap og spesielle innsats. Vi i Solina Denmark er veldig stolte over at Erik Horst Schrøder, leder for kommersiell B2B, Danmark, Norge og Nord-Atlanteren, har blitt tildelt årets pris i Danmark.

"Det er en stort klapp på skulderen til Erik for hans kundefokuserte arbeid, og vi ønsker ham lykke til med prisen", sier Hans Christensen, Country Manager, Danmark og Norge.

Lange og nære kundeforhold er helt sentralt i Solina Danmark, og prisen er derfor en anerkjennelse, ikke bare til Erik, men for hele teamet i Danmark.

“Jeg vil takke kundene som har nominert meg og stemt på meg. Jeg er veldig stolt av det og føler samtidig et stort engasjement. Jeg vil dedikere prisen til hele det danske teamet for deres engasjement og kundeorienterte tilnærming til arbeidet som har gjort det mulig ”, sier hovedpersonen selv.

Les artikkelen her:

https://globalawards.ceotodaymagazine.com/winners-edition/94/

Solina Norway

Kongeveien 47

Postboks 363

NO-1411 Kolbotn

NO 935 712 203 MVA

+47 66 80 86 70

post@solina-group.no

Follow us

linkedin youtube