Kvalitet og bærekraft

Solina streber etter den høyeste kvaliteten i hele verdikjeden vår. Det starter med hvordan vi kjøper og transporterer råvarer fra hele verden. Vi ønsker at råvarene våre skal være så bærekraftige som mulig, og det er derfor viktig at vi har kontroll over hvordan råvarer dyrkes og produseres, og hvordan vi forvandler dem til skreddersydde løsninger for våre kunder.

Vi bruker mye tid på å besøke plantasjene og fabrikkene vi jobber med. Vi gjør dette for å sikre de høyeste standardene for våre produsenter: ikke bare for materialer og miljø, men også for bonden og deres familier.

Vi er medlem av Sustainable Spices Initiative (SSI), som arbeider med bærekraft, sporbarhet, kvalitet, levering og matsikkerhet, samt sosialt ansvar i produksjonen av krydder.

Vi er sertifisert i henhold til BRC, ISO 14001 og ISO 45001, og har også en ECO-sertifisering og kan også tilby halal- og kosherproduksjon. 

Sustainability at Heart

Bæredyktighet er en hjertesak for oss. Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med bæredyktighet i Solina:

Her kan du laste ned sertifikatene våre:

Solina Denmark har tilsluttet seg U. N. Global Compact. Nedenfor finner du vår registrering og erklæring om samfunnsansvar (CSR 2020).​

Solina Norway

Kongeveien 47

Postboks 363

NO-1411 Kolbotn

NO 935 712 203 MVA

+47 66 80 86 70

post@solina-group.no

Follow us

linkedin youtube